Lähdemme helmikuussa Kuuban kiertueelle ja muutama henkilö mahtuisi vielä mukaan. Osta itsellesi ja mikset koko perheelle unohtumaton matka, jossa yhdistyy leijasurffaus, sekä Kuuban omalaatuinen kulttuuri.

Noroutine toteuttaa matkan yhteistyössä Karibian RRD:n sekä Crossing Ocean Travelin kanssa.Teemme tästä reissusta tehokkaan pläjäyksen ja mukaan voi tulla vaikka ei harrastaisi leijasurffausta.
Paketin hintaan kuuluu ”turistikierrokset” Havannassa ja tarjolla muun muassa ammattilaisten ohjaamia edullisia salsakursseja.

Matkalla koetaan myös paikalliset beachpartyt ja yhteistyökumppaneillamme on käytössä mm.katamaraanivene kite- SUP -ja snorklausmatkoja varten. Ryhmämme pääsee harrastamaan kansallispuistoihin erikoisluvalla.
Tervetuloa tuloa kokemaan uskomaton downwinder valkoisilla hiekoilla ja saarien välinen kitereissu kirkkaisiin vesiin.

Meiltä löytyy kaikki vesiurheiluvälineet vuokrattavaksi paikanpäällä.

Alla esimerkkejä eri lentovaihtoehdoista.

Finnairin suora lento ajalle 7-21.2 Helsingistä (hinta vaihtelee 700-900€).
Aeroflot Moskovan kautta, mahdollinen pitkä vaihtoaika 7-21.2 (500-600€).

Kuubassa vaaditaan turistikortti jonka saa 39€ hintaan lähettämällä passin kopion minulle tai käymällä itse Aventuran toimistossa.

Majoituspaketti on 740€ /henkilö, sisältää kuljetukset sekä koko matkan majoitukset aamiaisineen Havannassa sekä Trinidadissa. Cayo Guillermossa on viikon ajaksi all inclusive hotelli.

Paikalliset ovat suosineet helmikuussa 9m – 12m leijakokoja, mutta mahdollisiin kevyisiin keleihin kannattaa varata myös isompia kokoja (Just in case).

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Liitteissä on tietoa matkasuunnitelmasta.

Noroutine sports
noroutine.fi
noroutine.kites@gmail.com
0408657144