KOULUTUKSET VUODESTA 2008

Päivitys 29.4.2019

unnamed (1)

Kesäkausi  alkaa monella jäiden lähdettyä. Tämähän on vain väline- ja vaatetuskysymys. Oikeanlaisilla puvuilla leijalautailu on hikistä ja sykettä nostattavaa urheilua ja kylmä on vain vaatetus kysymys.

2019  kurssit  alkanut jo huhtikuussa ja kestää yleensä lokakuun loppuun asti (kurssituskausi).

Pienempiä ryhmiä koulutamme  Helsingin Kallahdenniemessä,  jossa teemme myös yhteistyötä Kallvik Surf ry:n kanssa. Meillä on tarvittavat tilat esim. tavarasäilytykseen, vaatteiden vaihtoon, privaatti parkkipaikat  sekä pelastusvene ja tärkein – hyvä meininki !
KLIKKAA KARTTA TÄSTÄ.

unnamed (8)

Hangon surffileiri löytyy Tvärminne caravan alueelta, jonka on loistavat harjoittelupaikat sijaitsevat lähietäisyydessä .  Tarvittaessa käytämme venettä päästäksemme oikeille harjoittelupaikoille. Majoitus ja peseytymistilat löytyvät myös täältä.  KLIKKAA KARTTA TÄSTÄ.

NEW: Nyt myös Porin Yyterin Surf- keskuksella täysipäiväinen kouluttaja!

Kesän alkeiskurssit kestävät yleensä  minimissään 6h ja ne jaksotetaan kahdelle päivälle. Monesti  kurssit tulevat venähtämään, joten varatkaa tähän aikaa !  Alkeiskurssin tarkoitus on mennä askel askeleelta eteenpäin TURVALLISESTI  ja  vielä kerran turvallisesti, kohti  ensimmäisiä  laudalle nousuja sekä  lopuksi itsenäiseksi leijalautailijaksi.  Nämä tiedot saat kokeneilta kouluttajilta ja maallikon  kieltä käyttäen.

Kurssit pohjautuvat IKO:n kansainväliseen opetustapaan.  Kurssin käytyäsi saat IKO-passin taitotasojesi mukaan.

Kortilla saat etuja ulkomailla esim. välinevuokrausta ja välinesäilytystä IKO keskuksilta

Hinta 6-8h ALKEISKURSSI
1-2 osallistujaa 400€/ per henkilö (6 – 8,5h)
Yhdelle ohjaajalle  max. 2 koulutettavaa
Hinnat sis Alv 10%

Ryhmäopetuksista sekä yritysten ulkoilupäivistä kysy tarjous. Ne yleensä järjestetään Hangossa tai Porissa.
Hinnat sisältää opetuksen ja välinevuokran. Leijat, laudat, trapetsin, kypärän, tossut, märkäpuvun ja kelluntaliivit kurssin ajaksi.

  smartumvirikeseteli