IMG_4528
noroutine web

Noroutine Sports nimi kuvastaa yrityksen ideologiaa. Toiminta on alkanut täysin harrastuspohjalta, polttavasta intohimosta leijasurffausta  ja surffausta kohtaan – sitä parempi vielä mitä erikoisimmissa  ja  sekä ainutlaatuisimmissa paikoissa.

Rakas harrastus eteni  siihen pisteeseen, että tänäpäivänä Noroutine järjestää  IKO-sertifioitujen leijalautailun,- sekä leijahiihdon kursseja jo vuodesta 2009 ja nyt   Noroutine  Sports on myös yritysten välisissä tapahtumissa mukana esimerkiksi  TYHY-päivissä ja muissa virkistyspäivissä.

Maahantuon itse välineet ja myyn, joten Noroutine Sports tuotteissa hinta ja laatusuhde kohtaavat ja oman voitontavoittelu on vain oman harrastuksen ylläpitämistä. Meidän tuotevalikoimaamme ja myyntiin kuuluu NAISH, RRD, CF  sekä  Prolimit tuotteet sekä Aboards Snowkite laudat. Näillä tuotteilla harrastamme itsekin ja tästäkin valikoimista  valitsemme kullekin yksilöllisesti vain parhaat välineet. Asiakkailleni en  suostu myymään vääriä tuotteita! Tavanomainen kaikki pois hyllystä ja nopeasti ei kuulu Noroutinen  toimintatapoihin, vaan katsomme yksilökohtaisesti tuotteet ja palvelut  asiakkaille. Jos jotain ei löydy hyllystä niin tilaamme ne ja toimitusajat on nopeat.

Heitä siis rutiinit pois hetkeksi ja hyppää uuteen lajiin tai ota yhteyttä välineiden tiimoilta!
noroutine web