TALVIKURSSIT

Talvikausi leijailijoilla alkaa heti jäiden ollessa kestäviä  ja riittävästi lunta. 

Talvella leijan avulla voimme kulkea suksilla, lumilaudalla, luistimilla, lumiskeitillä ja vaikkapa Stiigalla. Harrastuspaikkoina toimivat järvien ja merien jäät, tunturit sekä monenmoiset muut avoimet paikat, johon tuuli vain pääsee tuulemaan esteettä. Mielikuvitus  on  vain tähän rajana , mutta kuitenkin sinun tulisi  tunnistaa ja  ENNAKOIDA  mahdolliset ”hasardit”.

Noroutinen kursseilla on valittavana  pumpattavat  sekä patjamalliset leijat. Jos ajatuksena  on alustavasti  talviharrastus niin suositus on patjatyyppiset leijat. Jos mielessäsi on myös  kesäharrastus niin tällöin suosittelemme pumpattavia leijamalleja.

DCIM100GOPRO

Talven alkeiskurssit kestävät  yleensä   3,5 – 6h riippuen osallistujien määrästä.  Talvella opetus yritetään  järjestää 1 päivän aikana, mutta sääolosuhteet sekä oppilaiden määrä ratkaisevat lopullisen tuloksen. Tarvittaessa valitsemme toisen päivän myös. ( sisältyy kurssihintaa)

Noroutinen IKO-kurssilla  ei tuijotella kelloa vaan tarkoitus  on, että harrastus lähtee sujumaan mallikkaasti ja  asiakas pääsisi  seuraavalla kerralla itsenäisesti  harjoittelemaan  turvallisesti.

Kurssipaikat valitsemme tuulien ja sopimuksen mukaan  PK- seudulta aina Hankoon asti, sekä kotipaikkankunta Lahti.  Autamme tarvittaessa kyydityksissä myös .

KURSSIHINTA ( la – su )
1-2 osallistujaa 280€/henk.
3 osallistujaa 220€ /henk.  

KURSSIHINTA ( ma – pe )
1-2 osallistujaa 250€ /henk.
3 osallistujaa 190€/henk.

Kysy ryhmätarjousta yli 4:lle henkilölle. ( 2-4 kouluttajaa )

Maksutapa – Kurssilla käteismaksu  tai viitelasku sähköpostilla. Myös erämaksut sovittaessa.
Otamme vastaan Virike- ja Smartum liikuntaseteleitä myös.

Kurssin hintaan sisältyy opetus, leijat, trapetsi valjaat ja tarvittaessa kypärä ja suojia. 

Suksia / monoja tai lautoja myös mahdollista saada vuokralle. Ilmoita ajoissa niin kerkeämme varautua. 

 

virikeseteli

smartum