KOULUTUKSET SINCE 2008

Päivitys 18.4.2018

unnamed (1)

Kesäkausi  alkaa monella jäiden lähdettyä. Tämähän on vain väline- ja vaatetuskysymys. Oikeanlaisilla puvuilla leijasurffaus on hikistä hommaa ja kylmä on vieras asia. Kenelläkään ei ole tarkoitus mennä itseään palelluttamaan.

2018  kurssit  alkaa toukokuussa ja kestää yleensä lokakuun loppuun asti (kurssituskausi).

Pienempiä ryhmiä koulutamme  Helsingin Kallahdenniemessä,  jossa teemme myös yhteistyötä Kallvik Surf ry:n kanssa. Meillä on tarvittavat tilat esim. tavarasäilytykseen, vaatteiden vaihtoon, privaatti parkkipaikat  sekä pelastusvene ja tärkein – Hyvä meininki !
KLIKKAA KARTTA TÄSTÄ.

unnamed (8)

Hangossa meidän surffileiri  löytyy Tvärminne caravan alueelta, jossa on loistavat harjoittelupaikat lähellä .  Tarvittaessa käytämme venettä päästäksemme oikeille harjoittelupaikoille.  Yöpyminen sekä peseytyminen on mahdollista täällä.  KLIKKAA KARTTA TÄSTÄ.

hyppy

NEW: Nyt myös Porin Yyterin Surf- keskuksella täysipäiväinen kouluttaja!

Kesän alkeiskurssit kestävät yleensä  minimissään 6h ja ne jaksotetaan kahdelle päivälle. Monesti  kurssit tulevat venähtämään, joten varatkaa tähän aikaa !  Alkeiskurssin tarkoitus on mennä askel askeleelta eteenpäin TURVALLISESTI  ja  vielä kerran turvallisesti, kohti  ensimmäisiä  laudalle nousuja sekä  lopuksi itsenäiseksi leijalautailijaksi.  Nämä tiedot saat kokeneilta kouluttajilta ja maallikon  kieltä käyttäen.

Kurssit pohjautuvat IKO:n kansainväliseen opetustapaan.  Kurssin käytyäsi saat IKO-passin taitotasojesi mukaan.

Kortilla saat etuja ulkomailla esim. välinevuokrausta ja välinesäilytystä IKO keskuksilta

unnamed (3)

Hinta 6-8h ALKEISKURSSI
1-2 osallistujaa 400€/ per henkilö (6 – 8,5h)
Yhdelle ohjaajalle  max. 2 koulutettavaa
Hinnat sis Alv 10%

Ryhmäopetuksista sekä yritysten ulkoilupäivistä kysy tarjous. Ne yleensä järjestetään Hangossa tai Porissa.
Hinnat sisältää opetuksen ja välinevuokran. Leijat, laudat, trapetsin, kypärän, tossut, märkäpuvun ja kelluntaliivit kurssin ajaksi.

  smartumvirikeseteli